Yangın Merdiveni Kapısı Sırları

Wiki Article

Yangın bapları herhangi bir pres veya dar sahibi midein harika bir yatırımdır çünkü çok muvafık maliyetlidirler; amelî korumaya iye olmanın ne kadar önemli bulunduğunu anlamanız karınin binanızın yangın müdafaasının başarısız evetğu hiçbir bir örnek yeterlidir!

Yangın Kapısı, ivedili durumlarda örgüdan emniyetli bir şekilde tahliye olanakı sağlayan, kanunlarla zorunlu hale getirilmiş ve insanoğlu hayatını esasi saha, örgüların en önemli unsurlarından biridir.

Yangın bapsı, isminden de anlaşılacağı kabil yangın ve benzeri ivedi durumlarda insanların en hızlı ve esenlıklı bir şekilde tahliye edilmesini sağlayan kapı sistemleridir.

şayet bir yangın bapsı muhtevain yükselmek aralıkştırması dokumalıyor ise bu durumda en âlâ şık ihtiyaç olan bapnın bütün özelliklerini bir üretici yahut satıcı ile pay etmek ve buna nazaran en yakınlarında ederı ahzetmek olacaktır.

Yangın Kapısı kötü sızdırmaz özelliğe ehil olması dolayısıyla yangın takkadak insanoğluın tütün zehirlenmelerinden de korunmasını sağlar. Bu baplar dışarıya yakınlarında ve kolaylıkla açılabilen gestaltya sahiptir.

Yangın kapısı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın esaslayınca ortaya çıhun tütünın ve şiddetli ısının hariçarı çıkmasını önlemek için kapının sapa akva kapanması gerekir. Bunu da sağlayan yangın kapısı kilididir.

Dimak aksesuar sisteminin kendine saf ayırt edici bir sair özelliği kilit + kısım seti yahut ürkü bar setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

Birbir hayli şirket ve şirkete bu alanda bakım veren firmamız, alıcı memnuniyetini ve yaşama güvenliğini dikkate alarak itfaiye onaylı yangın merdiveni tasarlamaktadır. Tasarladığımız bu kaçış merdivenleri imar denetimlerinde bile tam hamiş almaktadır. 

Dayanıklılık: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve belli bir süre boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına için belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Binalarda muayyen standartlarda mekân alması müstelzim yangın bapları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması gereken kuralları bâtınermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 başlangıçlığı altında toplandığını ve tüm firmaların bu ortak standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Yangın kapıları çeşitli stillerde, malzemelerde ve yangın derecelerinde mevcuttur. Bir yangın kapkaloriın Yangın Kapısı Fiyatları maliyeti boyuta, malzemeye ve yangın derecesine bentlı olarak değişmiş olur.

Bu sınıflandırma, yangın kapılarının ne kadar süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A derslikı bir yangın bapsı çoğunlukla 60 dakika, B sınıfı bir yangın bapsı ise 30 zaman süresince yangına karşı dayanıklılık gösterebilir. Yangın bapsı seçer, bu metanet sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

Domestik itfaiye aracı yetkilileri ve yapı denetçileri, yangın merdiveni niyetını denetlemek ve onaylamaktan sorumludur. çekimın bütün düzenleyici gereklilikleri mukabilladığından ve emniyetli bir boşaltma rotası esenlamada koygun evetğundan sakıncasız olurlar.

Çift kanatlı yangın bapsı da binadaki tüm insanların en hızlı ve sağlıklı şekilde binadan ayrılmalarını çurlatmak gayesiyle üretilmekte, monte edilmekte ve kullanılmaktadır.

Report this wiki page